Foto van een Deutz-Fahr Agrotron 128 inkuilen we laten een zzper komen met een ladewagen. Vanmiddag hebben vaders en ik geharkt. 5 uur begonnen vaders maakt harken af. Voordeel van 2 gebruikte harken

Deutz-Fahr Agrotron 128

+4
sjonnies
Foto van een Deutz-Fahr Agrotron 128 inkuilen we laten een zzper komen met een ladewagen. Vanmiddag hebben vaders en ik geharkt. 5 uur begonnen vaders maakt harken af. Voordeel van 2 gebruikte harken ipv van 1 nieuwe kon je wat doen op een dag.

Vandaag 4 mei dodenherdenking uiteraard zetten wij alles even 2 min stil. Op de achtergrond is nog een stukje oorlog te zien. In wo2 hebben de Duitser land van ons afgepakt en die van de buurman daar hebben ze op complex van 3 hec 14 boederbunkers gebouwd. Alle gebouwen staan er nog op de achtergrond is er 1 van te zien. Zitten inmiddels 20 jaar krakers in.

Reacties

deufi
Is dat huis wat we zien een bunker?
Herbert
Ik had die krakers eruit gejaagd en een jongveestalletje van gemaakt🤣

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Deutz-Fahr Agrotron 128 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!