Foto van een Landini 6-175 foto van enkele weken geleden bij Landini dealer gotiaux nabij Chimay. Eens een moderne Landini plaatsen op tf, je komt ze ook maar zelden tegen. En iemand moet ze in de spo

Landini 6-175

+12
Towaberg
Foto van een Landini 6-175 foto van enkele weken geleden bij Landini dealer gotiaux nabij Chimay. Eens een moderne Landini plaatsen op tf, je komt ze ook maar zelden tegen. En iemand moet ze in de spotlights zetten 😉

Reacties

+9
Fendt_favorit

Hier was hij nog nieuw. Dat is deze trekker.
+7
Towaberg
@Fendt_favorit leuke bijdrage 👍
+7
a3vandiejen
Mooie modellen vind ik.
+2
2850Johndeere6R
@a3vandiejen ik weet ze wel "minder mooi" zeg maar. De nieuwe landini en Mc-cormick zijn niet zo beroerd vind ik
+2
a3vandiejen
@2850Johndeere6R Mee eens hoor , en durf ook gerust te zeggen dat Landini en Same er types bij hebben zitten die ik niet mooi vind.
+2
caseboy
@a3vandiejen ik vind dit ook altijd wel mooie modelen, je ziet ze helaas zo weinig
+2
Towaberg
@caseboy jammer dat Landini er wat tussenuit gevallen is in de lage landen 🥲
+2
caseboy
@Towaberg ja inderdaad. Hier in de buurt hebben er best veel gelopen. T laatste type waar er nog redelijk veel van hier in de buurt van hebben gereden zijn de Vision's wat nog een vrij recent model is.
+3
toonvanbergen361
Knappe Landini!

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Landini 6-175 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!