Alles in 1 keer met deze Fendt 936 met Imants spitmachine en Miedema pootmachine. (2023). Foto is geplaatst door FerreV op 11-05-2023 om 14:02:53, met 10 reacties.

Fendt 936

+2
FerreV
Alles in 1 keer met deze Fendt 936 met Imants spitmachine en Miedema pootmachine. (2023)

Reacties

Andre150
Dikke combi
BvdD
Is dit poging 2 ? Er liggen al rugjes zo lijkt het
stannetje96
@BvdD kopakker waarschijnlijk
T.Tanis
Super dikke combinatie 😀😀😀
MaxxuM4ever
Rijdt zo’n combi nou dag en nacht met 2 chauffeurs?
+1
PieterA
@MaxxuM4ever Dat mag ik wel hopen. Als je net zo veel pootbare dagen als hier hebt gehad, (bijna 2) dan zit er even niks anders op dan altijd te rijden als het gaat.
bartjuh
@PieterA zit hier ook op wat droog weer te wachten... Moet nog 20 ha aardappels en nog 6 ha bieten in de grond kwijt... Maja.. Tis nu nog niet begaanbaar na de regen van afgelopen week... Maandag mest erop gekregen(was eerder niet begaanbaar) en savonds kwam d'r weer regen op.. 😣
+1
PieterA
@bartjuh Het wil niks en de tijd tikt maar door. Als het een week droog is zijn we het weer gauw vergeten.
+1
casejxu
@PieterA hebben hier ook wel minimaal week droog nodig... vorige week na 5 droge dagen ging t boven op prima maar onderin nog veel te nat op sommige percelen om grond klaar te leggen. En wij hebben vanaf zaterdag al weer ruim 60 gehad...vandaag ook weer een trieste dag en elke keer na paar dagen droog komt er weer een plons lijkt wel

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Fendt 936 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!