Foto van een Wifo Hefmast achter een Ferrari Raptor 40 DT.Op de kop getikt voor weinig en heeft wat liefde nodig.Bouwjaar 1977, serienummer 368Met Wifo geappt om te vragen wat nog leverbaar is aan ond

Wifo Hefmast H200/1000 bouwjaar 1977

+1
Teijgetje
Foto van een Wifo Hefmast achter een Ferrari Raptor 40 DT.
Op de kop getikt voor weinig en heeft wat liefde nodig.
Bouwjaar 1977, serienummer 368
Met Wifo geappt om te vragen wat nog leverbaar is aan onderdelen en of ik typeplaatje en bestickering (naam veiligheid) kon bestellen om merk en type na lakken weer in ere kon herstellen.
Als antwoord gekregen dat alle onderdelen nog leverbaar zijn en dat een complete set stickers en typeplaatje gratis toegezonden zou worden.
WIFO FTW!!!

Reacties

Teijgetje
Alleen de keerring van de cilinder was een paar jaar geleden vervangen. Inmiddels de terugslagklep en slang ook, de oude snelkoppeling lekte en de oude conus van de terugslagklep was niet compatibel met 2023. Vandaar wat olievlekken.
Inmiddels zijn ook de lepels weer haaks gesteld.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Wifo Hefmast ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!