Foto van een John Deere 6230, pa aan het rotoreggen. Is op plekken nog aardig vet, maar we moesten erop omdat we hem anders niet fijn kregen. Nu vandaag de laatste hoek afmaken en dan kan de laatste 8

John Deere 6230

+2
johndeere6230
Foto van een John Deere 6230, pa aan het rotoreggen. Is op plekken nog aardig vet, maar we moesten erop omdat we hem anders niet fijn kregen. Nu vandaag de laatste hoek afmaken en dan kan de laatste 8,5 bunder mais er ook in vrijdag. De eerste 4 voor 1,5 week geleden gezaaid, maar die staat al helemaal boven.

Dan kan pa volgende week op het luzerne land aan de gang, wat akkers erin kilveren en dan hopelijk gauw erna de luzerne/ zomergerst erin.

Reacties

+1
Tjerk
Komt vast goed 👍🏻

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de John Deere 6230 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!