Foto van een Peecon voermengwagen. In maart onze nieuwe mengwagen mogen ontvangen. Met 107 pk aan de aftakas kan de trekker hem goed baas. Wagen nu voor 70 % gevult met mengen.  Dit voor een optimale

Peecon voermengwagen

+4
N-Htvt155Wessel
Foto van een Peecon voermengwagen. In maart onze nieuwe mengwagen mogen ontvangen. Met 107 pk aan de aftakas kan de trekker hem goed baas. Wagen nu voor 70 % gevult met mengen. Dit voor een optimale meng resultaat.
+2
John k
@N-Htvt155Wessel had mn vorige werkgever ook. Hebben er andere vijzels in laten zetten en mengde ineens veel beter , toen kon die wel vol

Voor de rest sterke wagens
N-Htvt155Wessel
@John k in onze oude zijn ook nieuwe ingezet we deze kochten. zodat we de wacht termijn nog redelijk konden mengen. maar de wagen was zo vol dat het aan alle kanten er uit viel.

Reacties

case1155farmer
Hoeveel m3 is die wagen en hoeveel pk heeft de trekker
+1
N-Htvt155Wessel
@case1155farmer 36kuub. 107 pk aan de aftakas

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Peecon voermengwagen ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!