Foto van een New Holland T 7.210, de claasliner 3000 heeft zijn vuurdoop gehad. Na een klaar kleine issues heeft die zijn 1e ronde  goed doorstaan. En klaar voor de rest van het jaar.

New Holland T 7.210

+4
N-Htvt155Wessel
Foto van een New Holland T 7.210, de claasliner 3000 heeft zijn vuurdoop gehad. Na een klaar kleine issues heeft die zijn 1e ronde goed doorstaan. En klaar voor de rest van het jaar.

Reacties

frank_mf
Bevalt nog goed? En wat waren de aanloop issues? Enige wat wij hadden de eerste keer dat er direct een hydrauliekslang sprong. Toen gelijk alle slangen vervangen.
N-Htvt155Wessel
@frank_mf aftakas met de groothoek naar de trekker gehad, dus lager er uit bij de stomp aan de hark kant, 1 arm welke de klem er af vloog vast gezet en de veer van de dans onderdrukking van 1 element los geknapt.
Deze had een lang draad er in en konden we zo weer bevestigen

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de New Holland T 7.210 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!