Foto van een Same Taurus 60,paar strookjes gemaaid ! Alleen opstarten wat een drama aftakas slipt door de koppeling heen.

Same Taurus 60

+6
RolandK
Foto van een Same Taurus 60,paar strookjes gemaaid !

Alleen opstarten wat een drama aftakas slipt door de koppeling heen.

Reacties

+4
wim-same
Afstellen of nieuwe koppelingsplaat.
+2
RolandK
@wim-same Ben bang voor het tweede, maar ik bel morgen wel even weer want ze zijn er bij geweest en zouden hem afstellen ...
+2
langeslagdiesel
@wim-same ik heb met dit model trekker gemaaid met een PZ 185 plus kneuzer in bemest 15 juni land. Het ging niet hard, maar wel door! Wat een vechtlust in dat 3 pittertje.
+2
RolandK
@langeslagdiesel Kan deze maaier prima doen ! alleen het opstarten is nu een dingetje maar als het goed is gaat dat verholpen worden. maar dan kan die het prima doen alleen de koeling in de gaten houden.
+1
RolandK
@wim-same Nou ze zijn er weer geweest maar hij moet retour, ze hebben geprobeerd bij te stellen maar dit is niet gelukt, wat hij verwacht was dat de plaat krom is ....
wim-same
@RolandK monteur van Uildriks ?
+1
RolandK
@wim-same Nee wat dichterbij
+1
Gerrit GBo
Mooie Taurus

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Same Taurus 60 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!