Foto van een International 633, eigen hefmast en klem in gebruik sinds dit jaar. Een lange dissel hadden we al, alleen paste dat met deze hefmast niet. Mijn vader heeft een kleine verloop trekbek voor

Balen halen

+3
SanderH
Foto van een International 633, eigen hefmast en klem in gebruik sinds dit jaar. Een lange dissel hadden we al, alleen paste dat met deze hefmast niet. Mijn vader heeft een kleine verloop trekbek voor aan de trekker gemaakt die verder naar onder komt en de wagen kan nu achter de trekker met hefmast mee. Deze foto heeft mijn vader zelf met de telefoon gemaakt trouwens, best netjes voor iemand die helemaal niet handig is met zo'n ding.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de International 633 en hebben de trefwoorden balenklem en balen halen geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!