Foto van een Niemeyer Twin 715-S. Hoewel de 1e snede wat later was en de meeste wulpen al uitgebroed zijn zit er hier nog eentje te broeden. Mooi kunstwerkje van gemaakt, valt de loonwerker ook niet i

Weidevogelbescherming

+2
DualPower
Foto van een Niemeyer Twin 715-S. Hoewel de 1e snede wat later was en de meeste wulpen al uitgebroed zijn zit er hier nog eentje te broeden. Mooi kunstwerkje van gemaakt, valt de loonwerker ook niet in slaap.

Reacties

+1
ArieV
Onze complimenten!!!
+1
Fendt926Driver
Netjes zo.
Zie wel veel meer van zulke stukken gras staan
Heb jij zo goed je best gedaan om het nest te vinden? Of doet dat een vogelspotter?
Wij vinden wulpen een van de moeilijkste vogels om te vinden.
Des te meer trots ben je dan vaak om ze te kunnen beschermen
rommert14
@Fendt926Driver vinden jullie nog veel in het gras ondanks al het bos? Heb hier het idee dat ze vooral op de heide en bossen zijn want we komen eigenlijk nooit wat tegen op de percelen
+2
DualPower
@Fendt926Driver Beide, 1 nest zelf gevonden in een perceel wat is blijven staan voor de koeien, daar hebben we de kuikens van gespot. Dit nest is gevonden door vogelspotters met een warmtebeeldcamera aan een drone. Daar zie je alles mee. Zij hebben er ook anti-vos draad omheen gezet en met maaien heeft mijn pa het geweer mee op de trekker voor de kraaien. Zo weten we de wulpen aardig te beschermen, en grutto's zitten er in de buurt nog wel maar op ons eigen land niet meer.
+1
Lena9
Klasse, dit is de sector toch nodig.
+1
langeslagdiesel
10+

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Niemeyer Hark ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!