Al een hele tijd geleden heb ik deze verbouwde Beco silagekipper gekocht via FaceBook van de alom bekende “AgriModels”. Deze middag is Kees Van Dijke in hoogst eigen persoon het miniatuur bij ons

Beco Super 1800

+12
Gavrie Willemsen
Al een hele tijd geleden heb ik deze verbouwde Beco silagekipper gekocht via FaceBook van de alom bekende “AgriModels”. Deze middag is Kees Van Dijke in hoogst eigen persoon het miniatuur bij ons thuis komen afgeven. Zijn vrouw was er ook bij, doordat mijn vrouw ook Nederlandse is was het ijs zéér snel gebroken. Hij heeft vol bewondering ook mijn “bescheiden” verzameling bekeken. Het was zeer fijn om de man eens op bezoek te krijgen.
+4
Fendt926Driver
@Gavrie Willemsen prachtig zoiets.
Maar als je zo n mooie kipper krijgt moest daar dan niet de 1455 voor?
Of is dit een combi van vroeger toen je de 612 nog had?
+2
Gavrie Willemsen
@Fendt926Driver ik denk nog dikwijls met weemoed terug aan onze oude getrouwe 612. Dat gehuil bij het optrekken ging door merg en been, alle haren op uw armen gingen rechtstaan….

Reacties

+2
bart-spies
De combi zo is heel strak👌🏼 heb zelf ook weleens naar die opzet gekeken, maar durf er nog niet helemaal aan te beginnen 😅
+2
MF 2725
Prachtig miniatuur combinatie.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Beco Super 1800 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!