Foto van een David Brown 995, ik heb begrepen dat er van dit type met 4 wd maar één van in Nederland is.  , oldtimerweekend museum Bakker Valthermond. De achterbanden vond ik persoonlijk net ff te b

David Brown 995

+5
oldtimergek
Foto van een David Brown 995, ik heb begrepen dat er van dit type met 4 wd maar één van in Nederland is. , oldtimerweekend museum Bakker Valthermond. De achterbanden vond ik persoonlijk net ff te breed, ze raakten de spatborden.

Reacties

+5
oldtimergek
Nog een paar extra foto's

(klik om te vergroten)

(klik om te vergroten)

+2
kramer
Hij is dus zeldzaam en mooi.
+3
Fendt926Driver
Hele vreemde apparte frontgewichten.
Pracht machine.
Als er nog 1 zou zijn zal @flonky het moeten weten denk ik.
oldtimergek
@Fendt926Driver Deze david brown komt uit Friesland. Als ik mij niet vergis van de david brown man uit Joure.
+2
flonky
@Fendt926Driver is de trekker van Jacob. Maar ik ben het niet met hem eens dat ding een 995 is het is mijn inziens een 996.
995 heeft geen handkoppeling
996 wel en deze heeft een handkoppeling
+3
Towaberg
Jammer dat deze mooie banden de spatborden raken. Wel een waanzinnig mooie trekker 😍
+2
walker1
@Towaberg vind ik ook, harstikke mooie trekker, waarschijnlijk helemaal gerestaureerd, maar er had een maatje kleinere banden onder gemogen.
+2
a3vandiejen
Schitterend.
chris33
Gave trekker. Wij hebben in de jaren '90 een 990 gehad met 4wd, maar dan met donkerbruine motor. Dat was ook een gaaf ding.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de David Brown 995 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!