Loon- en Aannemingsbedrijf D Van De Dool. (Zuid-Holland) × op de foto met een Massey Ferguson 6616 en McHale fusion 3plus.Van de week tweede snede kunnen maaien waar de eerste snede er 4 weken gelede

Balen persen

+2
Valtrapowerr
Loon- en Aannemingsbedrijf D Van De Dool. (Zuid-Holland) × op de foto met een Massey Ferguson 6616 en McHale fusion 3plus.

Van de week tweede snede kunnen maaien waar de eerste snede er 4 weken geleden af is gegaan. Prachtige kwaliteit en de hoeveelheid viel erg mee!

Reacties

MaartenMandemaker
Deze combinatie heb ik van de week ook bezig gezien. Gelijk langs de doorgaande weg. Bij jullie dan waarschijnlijk?
Valtrapowerr
@MaartenMandemaker nee wij hebben geen balen gemaakt van de week, wij zitten ook wel een stukje van de doorgaande weg (n216) af hoor. Je kan het wel zien maar is dan wel in de verte
Valtrapowerr
@MaartenMandemaker wij zitten aan de Melkweg in Langerak dat is al een eindje richting Groot- Ammers

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Massey Ferguson 6616 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!