Foto van een Cassella Hydro Yet. Straks gaan we de rij richting van de percelen 90 graden draaien hierdoor kunnen we dalijk in 4 keer onze huiskavel beregenen in plaats van de 16 die we nu moeten doen

Cassella Hydro Yet

+4
THOMMY-TURBO
Foto van een Cassella Hydro Yet. Straks gaan we de rij richting van de percelen 90 graden draaien hierdoor kunnen we dalijk in 4 keer onze huiskavel beregenen in plaats van de 16 die we nu moeten doen.

Reacties

johndeere6230
Pfoe dat scheelt nogal! Dan kun je met gemak rond komen binnen de week. Ook mooie bandjes eronder zitten zo. Nieuw gekocht?
THOMMY-TURBO
@johndeere6230 nee 2e hands. Naast die 26ha huiskavel die dan in 4 a 5 keer kan. Hebben we ook nog 14 hectare in het bos ligge. Dit zijn ook 4 trekken dus 8 dagen moet lukken. Plus al er een beregenings verbod overdag komt dan kun je deze mooi snacht aanzetten
johndeere6230
@THOMMY-TURBO

Ahh op die manier, ideaal. Ja als je deze eenmaal uittrekt dan kun je wel weer even vooruit. Hoeveel mm gooien jullie doorgaans op het gras?
+1
THOMMY-TURBO
PieterA
Kun je hem leegblazen? Anders is het toch wel te zwaar voor deze banden? Welke banden is het?
stannetje96
@PieterA zo te zien zit er een compressor op de disse
THOMMY-TURBO
@PieterA ja, als ik het goed heb 500/60r22,5
PieterA
@THOMMY-TURBO Dat verklaart een hoop. Bij mij is het 19.0/45-17 8pr
THOMMY-TURBO
@PieterA is ook niet origineel. Hij is 3,35 breed. Gelukkig was het ritje van waar we hem gekocht hebben naar huis het enigste wat die over de openbare weg hoeft. Grootste deel is huiskavel de rest is 200 meter het bos in.

(klik om te vergroten)

Extra verbreding van een casella hydrojet 120/55 waardoor hij op 500/60r22.5 staat
PieterA
@THOMMY-TURBO Wel netjes opgelost zo👌👌
THOMMY-TURBO
@PieterA zo was het al toen we hem kochteb. Haspel is wel al 13 jaar oud. Maar heeft nog maar 1600 uur. Die banden is voor ons niet perse nodig misschien mooi als we de haspel uit gaan rollen in plaats van trekken. 550 meter op gras dan moet er toch wel een flink trekker voor

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Cassella Hydro Yet ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!