Foto van een Same Antares 100 met Strela. De trekker is van de plaatselijke hovenier. Hij wordt in de winter gebruikt voor de gladheidsbestrijding. De rest van het jaar staat hij wel eens voor die kip

Same Antares 100

+12
Fast Eddy
Foto van een Same Antares 100 met Strela. De trekker is van de plaatselijke hovenier. Hij wordt in de winter gebruikt voor de gladheidsbestrijding. De rest van het jaar staat hij wel eens voor die kipper bij een akkerbouwer of wordt hij gebruikt in het hooi.

Reacties

+6
MF 2725
Prachtige Same Antares 100.
Ziet er goed uit voor z'n leeftijd.
+5
deufi
@MF 2725inderdaad, zeker als deze ook gebruikt wordt bij zoutstrooien etc.
+5
Fast Eddy
@deufi

Het scheelt dat het de Zinc uitvoering is. Voor het strooiseizoen wordt hij ook helemaal ingespoten met conserveringsmiddel.
+3
Fast Eddy
@MF 2725

Hij is helemaal opgeknapt. De vorige eigenaar had er al jaren niet veel werk meer voor. Dus er was een beetje achterstallig onderhoud.
+3
MF 2725
@Fast Eddy aha, dat verklaart een hoop.
+2
MF65
Met een PZ HS360 , hier ook jaren lang een gehad. Schudden was niet bijzonder maar je kon hier goed en snel mee wiersen.
+3
a3vandiejen
Een mooie nette Antares.
+7
RolandK
Ik heb voor deze nog samen met collega de Hydrauliekventielen voorop gebouwd tijdens een stage. Kwam sneeuw aan en op een vrijdagmiddag moest het nog even !

(klik om te vergroten)

Spoedaanleg ventielen Same
+1
Fast Eddy
@RolandK

Wat weer een kleine wereld. Was dat bij Uildriks of Perdok?
+1
RolandK
@Fast Eddy nou idd ! Dit was bij Perdok !
+2
aertspa
Die is nog heel mooi

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Same Antares 100 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!