Foto van een Fendt 314, woensdag op stage in Duitsland het eenjarige gras voor de 2e x gemaaid. Zat een mooi pak op ze hadden wat langer gewacht met maaien omdat ze een paar dagen voor de regen wouden

Fendt 314

+1
Marcsteffens6265
Foto van een Fendt 314, woensdag op stage in Duitsland het eenjarige gras voor de 2e x gemaaid. Zat een mooi pak op ze hadden wat langer gewacht met maaien omdat ze een paar dagen voor de regen wouden maaien anders waren ze bang dat het gras niet meer zou hergroeien, maar aangezien er de komende weken geen regen voorspeld is is er besloten om het nu te maaien.

Reacties

+1
Marcsteffens6265
.

(klik om te vergroten)

Trekker heeft net 90 uur. Tis even wennen met de nieuwe one bediening, maar na een korte uitleg lukte het maaien in iedergeval wel met deze trekker. Maar het is geen trekker waar je zo maar iemand op zou kunnen zetten vind zelf de vorige serie gebruiksvriendelijker voor iemand die niet vaak op een fendt rijd.
+1
valmet6400power
Ja je kunt zeggen wat je wil maar echt gebruiksvriendelijk voor een niet-Fendt rijder is het niet. Dat heeft John Deere of New Holland dan toch beter voor elkaar.
Marcsteffens6265
@valmet6400power klopt, komt mede doordat je zo veel kunt instellen en aanpassen. Maar mag ook komen doordat ik de meeste tijd op een trekker rij die al die luxe niet heeft. Het is wel makkelijk allemaal maar ik red me ook wel zonder.
+1
valmet6400power
@Marcsteffens6265
Dat laatste wat jij zegt geldt ook voor mij inderdaad. Onze hoofdtrekker heeft cvt, en je kunt twee motor toerentallen onder de snelkeuze zetten, evenals twee snelheden en voor de rest is het een heel "simpele" trekker. Er zit niet veel op, ja je kunt de ventielen nog regelen wat betreft procenten olie maar dat doe je 1x en daarna ook niet meer. De rest is gewoon schakelbakken met mechanische ventielen haha.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Fendt 314 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!