Vorige week even een broodje gegeten met dit als uitzicht.. Foto is geplaatst door Deora op 12-06-2023 om 22:59:52, met 7 reacties.

New Holland T 9.560

+1
Deora
Vorige week even een broodje gegeten met dit als uitzicht.

Reacties

+1
Siete
Zolang het niet teveel stuift is dat prima te doen lijkt me 😉
+1
Pieter Buren
@Siete de wind komt al weken van rechts (noord/noordoost). 's ochtends op de brommer is het wel even stofhappen als ik daar langs rijd.
Siete
@Pieter Buren
Ik heb geen idee waar ze bezig zijn, maar dan op die plek t vizier maar even naar beneden toch? Is wel heerlijk brommer weer afgelopen weken 🤭
Pieter Buren
@Siete tractorfan.nl/picture/1521754/
Komen de molens je bekend voor?
En vizier naar beneden kan niet bij m'n crosshelm😉. Afgelopen weken is het wel lekker, maar dat mag ook wel na dat natte en koude voorjaar. Stond bijna op het punt om een auto te kopen.
Siete
@Pieter Buren
Ja dan weet ik genoeg. Maar ns met m'n grote brommer die kant langs 🤭
Had die foto even gemist ook trouwens. Vind het wel interessant dat ze zo te zien van laser over gegaan zijn naar GPS. 😎
Ja klopt idd. Ik fiets elke dag naar m'n werk, maar heb dikwijls in de regen moeten fietsen dit jaar....
+1
caseboy
Das geen verkeerd uitzicht

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de New Holland T 9.560 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!