Foto van een vrachtwagen Scania, even hulp gaan vragen aan de kraan in de achtergrond.. Foto is geplaatst door MANAckerdiesel op 13-06-2023 om 12:17:43, met 8 reacties.

Vastrijden op TKD

+1
MANAckerdiesel
Foto van een vrachtwagen Scania, even hulp gaan vragen aan de kraan in de achtergrond.
+1
lucas712
@MANAckerdiesel deze brande zijn koppeling er wel een groot gedeelte uit,
+1
WaterDeutzer
Quote Reactie van @lucas712:
deze brande zijn koppeling er wel een groot gedeelte uit,

Onderhoudscontract is over lange termijn in aangewezen Scania garages waar de militaire monteurs samen met burgerlijke monteurs samenwerken. Die zitten hier natuurlijk op te wachten!😅

Reacties

MF 2725
Die denken ook dat alles maar kan, met die smalle bandjes op de voorassen.
trevor-z
Mooi legergroen, niet te veel kuub zand per rit,in het leger zit het niet op een dag .
+3
walker1
Quote Reactie van @trevor-z:
niet te veel kuub zand per rit

Als je pech heb mag je met een onhandig pioniersschepje zandzakken vullen, dus je kan ook beter maar niet zo veel bij je hebben...
WaterDeutzer
Dit is nog een standaard cab, bij ballistische cabine blijft er voor een 8x8 nog geen 10ton laadvermogen over. Bij DAF (Tatra) weegt de ballistische cabine alleen al zo'n 6 ton.
+3
Hurli356
@WaterDeutzer in tijden van oorlog wordt er toch niet gewogen 😅

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de vrachtwagen Scania en hebben de trefwoorden tkd en tkd 2023 geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!