Vandaag maar eens een cabine bok gemaakt waar de cabine stevig op staat en waardoor die met heftruck of dergelijk te verplaatsen is. Al 2x uitgesteld en cabine op stenen gezet, maar het staal was toch

Cabine steun gemaakt

+5
emiel-robbertsen
Vandaag maar eens een cabine bok gemaakt waar de cabine stevig op staat en waardoor die met heftruck of dergelijk te verplaatsen is. Al 2x uitgesteld en cabine op stenen gezet, maar het staal was toch allemaal op maat gemaakt dus moest er toch maar eens van komen.

Reacties

Albert Peters
Is dat voor 1 malig gebruik of komt het vaker voor ?
+3
angelo-nabben
@Albert Peters dagelijks😜
emiel-robbertsen
@Albert Peters onderste deel kan van het bovenste deel afgehaald worden, dan kunnen we voor elke serie een los frame maken zegmaar.
+1
Albert Peters
emiel-robbertsen
@Albert Peters dankje, gaan er wel schik van krijgen denk ik ja.
+1
leonardvdm
Zit z'n cabine beetje plug en play of moet de hele bende open gerukt worden?
+2
Fendttrisixfan
@leonardvdm cabine kan er in een uur of 2 wel af, gaat heel makkelijk
+1
josje
Super voor elkaar, netjes opbergen verplaatsen is belangrijk.
Bij ons is door dat gekloot een keer de cabine stekker geraakt waardoor er na die tijd een paar vage storingen ontstonden.
+1
emiel-robbertsen
@josje is wel beter ja, hier ook al een paar keer op blokken of stenen gezet maar is beter van niet nee... hij is te huur/leen hoor😜

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Onbekend eigenbouw ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!