Claas Jaguar 980 met Fendt 936 en Krone TX560 (2023). Foto is geplaatst door FerreV op 15-06-2023 om 20:45:53, met 5 reacties.

Claas Jaguar 980

+1
FerreV
Claas Jaguar 980 met Fendt 936 en Krone TX560 (2023)

Reacties

+5
hooidonk
Ik vind het knap hoe je elke keer weer zulke bijzonder mooie foto's weet te maken. Ik pik ze er op de hoofdpagina al meteen uit, ze vallen direct op!
+2
RJBrouwer
@hooidonk is wel een stukje vakmanschap idd. Alhoewel bewerking en een goede camera heel veel kunnen doen met een foto. Doet niks af van deze prachtige foto hoor...
+1
hooidonk
@RJBrouwer
Klopt wat je zegt, maar ik vind een goede bewerking ook heel erg knap. Ik ben er wel eens wat mee aan het stoeien geweest, maar je moet dan wel een beetje weten wat je aan het doen bent.

En verder nog de compositie van de foto en het camerastandpunt, instellingen van de camera, etc etc
+1
T.Tanis
Top foto weer zo als altijd😀

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Claas Jaguar 980 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!