Vanmiddag heb ik per toeval het middagschaft  op mijn werk genomen bij @trekteurke ,daar heb ik ook een coca cola gedronken.deze echte john deere fanaat heeft van zijn passie zijn beroep kunnen maken

John Deere 7810

+16
stijn-de-bock
Vanmiddag heb ik per toeval het middagschaft op mijn werk genomen bij @trekteurke ,daar heb ik ook een coca cola gedronken.deze echte john deere fanaat heeft van zijn passie zijn beroep kunnen maken door dagelijks aan deze groen gele tractoren te sleutelen. De trekker op de foto is die trekker die hij graag wou hebben en binnenkort staat ie ook netjes binnen in een nieuwe loods waar ik vandaag een paar vrachtjes zand heb binnen gevoerd. Ik heb dus alweer een tractorfanner ontmoet.
+3
a3vandiejen
@stijn-de-bock Dat is inderdaad toevallig, wel super leuk zo onverwachts.
+2
JDFreaky
@stijn-de-bock hebbe hebbe hebbe😍🥰😍 zet maarn bij onze boerderij🥳
+4
Trekteurke
@stijn-de-bock Altijd welkom, we hebben de miniatuur en foldercollectie nog niet overlopen 😃
+1
stijn-de-bock
@Trekteurke komt helemaal goed.

Reacties

+2
Towaberg
Prachtig Stijn, alweer een tractorfanner om af te vinken 😂
+2
StijnTheDeereDriver
Aah bij de Dimi! 😃
Dikke trekker jongeuh!
+2
JDFreaky
Hebbehebbehebbe😍🥰😍

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de John Deere 7810 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!