Foto van een Valtra 8150 Hitech. Afgelopen week samen gewerkt met aannemersbedrijf Okkerman uit Lopik.  Zij zijn vlak bij ons in het dorp met een straat klusje bezig.  Enkele boomstronken zaten in de

Valtra 8150

+6
Wimariete
Foto van een Valtra 8150 Hitech. Afgelopen week samen gewerkt met aannemersbedrijf Okkerman uit Lopik. Zij zijn vlak bij ons in het dorp met een straat klusje bezig. Enkele boomstronken zaten in de weg en konden niet gerooid worden met een kraan i.v.m. kabels en leidingen.
We hebben zo diep mogelijk gefreesd. Er kan voldoende zand dek op voor straatwerk.
+1
jehan
@Wimariete fijn als er met zulke klusjes een kraan bij is om de pulp weg te scheppen

Reacties

+3
a3vandiejen
Mooi klusje.
+3
wilbertkw
@radium45 appartement op de achtergrond heb ik een jaar gewoond dus een beetje Hengelo er ben ik wel😉
+1
radium45
@wilbertkw Import.... 😂
+2
guus hiddink
@wilbertkw overal in Hengelo rij je tegen een hoog appartement aan,daarom vindt ik Hengelo ook geen mooi en gezellig dorp.In vergelijking met Hengelo hebben Zelhem en Vorden veel meer uitstraling en echt een mooi centrum
+2
Wimariete
@guus hiddink Niet zoveel met de neus in de lucht Guus. Dan zie je de hoogbouw ook niet zo. 🤣🤣In het centrum is nu voldoende eet en drinkgelegenheid, en 's, avonds is het bere druk en gezellig in Hengelo . Er zijn integenstelling tot eerder,meer terrasjes gekomen. Rondje om de kerk doet erg gezellig aan.
+2
radium45
@Wimariete Guus heeft wel een puntje, Vorden en Zelhem hebben veel meer uitstraling en het is er altijd superdruk met touristen. Moet je wel gelijk geven dat er wel een verbetering merkbaar is in Hengelo sinds een bepaalde niet bij naam te noemen hotel/zaalhouder niet meer aktief is.
+1
Wimariete
@radium45 🤣🤣👍👍👍🤛🤜
+3
guus hiddink
@radium45 mooi dat het verbeterd 👍
+3
wilbertkw
@radium45 viel toen wel op als we vanuit Hengelo weg fietsen en dan door Zelhem if Vorden kwamen daar mensen op de terrassen zaten en bij Vorden in de zomer bij de ijssalon de mensen in de rij stonden. En dan terug in Hengelo kwamen zowat geen mens op straat. Maar dat is tegenwoordig ook anders. ( Misschien omdat wij er niet meer wonen 🤔🤪)
+1
radium45
@wilbertkw Juist, dat beeld klopt nu nog wel. Als het bouwvak is, dan is Hengelo bijna uitgestorven en in Vorden kun je over de koppen lopen.
+1
deutzieee
Gezellig met roy op pad geweest🤙
+1
jehan
Aha dus het klopt wat er meerdere van hengelo zeggen.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Valtra 8150 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!