Foto van een Keltec Bale Slice. Blundertje op de zondagochtend. Nieuwe faster koppeling erop en zand erover😇Overkomt iedereen wel eens toch??

Keltec Bale Slice

+2
JoramH
Foto van een Keltec Bale Slice. Blundertje op de zondagochtend. Nieuwe faster koppeling erop en zand erover😇

Overkomt iedereen wel eens toch??
+2
JD BORN 2 FARM
@JoramH jep. Ik ben een keer achteruit weg gereden, wel de vergrendeling los gedaan maar niet de slangen. Resultaat zelfde als bij jou. Ook heb ik een keer de vergrendeling van de voorlader dicht gedaan maar de stang er voorlangs ipv door heen. Toen de kuilhapper verloren in de mengwagen. Dat is gelukkig goed afgelopen omdat er al behoorlijk wat in de wagen zat

Reacties

+2
rubenv
Liever zo als dat die gelijk de mengwagen in duikt 😅
dat wel eens gezien maar koste 2 nieuwe vijzels
+1
JoramH
Alles weer vast. Morgen even reserve blok reviseren dan hebben we weer een backup. Anders moet ie van andere machine af en vergeet je het weer. Zal vast niet de laatste keer zijn…

(klik om te vergroten)

Kristof_m
@JoramH is dit zo een klem waarmee je het plastic en net van de baal kan halen?
JoramH
Jep. Boven de mengwagen
langeslagdiesel
1 van de betere balen knippers vind ik. Gebruikt ook het gewicht van de baal om te snijden.
+1
JoramH
We hebben hem sinds 31 december. Trekker met voorlader is te licht. Nu met voor ons nieuwe verreiker gaat het super. Voer nu binnen het uur en zit nog tijdswinst in voerresten opruimen. Daar nog een 3m volumebak zodat alle voerresten altijd meekunnen van ene naar andere stal. Door koepad tussen de stallen 120 dgn omrijden.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Keltec Bale Slice ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!