Foto van een Ahlmann AZ 6 gisteren een gedeelte 3e snee in ronde balen laten persen en naar huis gebracht

Ahlmann AZ 6

+1
bieske98
Foto van een Ahlmann AZ 6 gisteren een gedeelte 3e snee in ronde balen laten persen en naar huis gebracht
Baltus_steyr
@bieske98 viel je de opbrengst mee? En doe je momenteel nog stalvoeren?
bieske98
@Baltus_steyr 5 pakken per hectare en het was nog geen 4 weken geleden geleden gemaaid dus dat viel nog niet tegen. Ik voer nog elke dag een volle wagen vers gras samen met een bak mais en pulp😄
Baltus_steyr
@bieske98 oh kiek, nog wel een redelijk opbrengst ondanks de droogte dus!! Oh dat stalvoeren gaat nog mooi dus!! 💯
bieske98
@Baltus_steyr

Ja gaat super het is jammer dat ik geen mest meer heb. Maar heb niks te klagen. Qua voer is het wel een topjaar tot nu toe. Het probleem is nu dat ik niet genoeg opslag voor de mais heb
Baltus_steyr
@bieske98 oh kiek. Voeg je ook nog wel eens water bij de mest toe om de mest wat mooier te kunnen verdelen door de snedes heen?

oh genoeg mais. das een luxe probleem. Ga je nu wat in het land mais inkuilen? of ga je hoger hakselen of mks maken??
+1
bieske98
@Baltus_steyr
Nee water voeg ik niet toe de mest is toch al aardig dun van het verse gras, en ik heb geen bron op de boerderij. Ja ik heb dit jaar wat meer mais gezet om een maand of 3 extra voorraad te hebben om geen verse mais te hoeven voeren. Er kan ongeveer 18 hectare in de sleusilos dus misschien verleng ik nog een kuilplaat en anders wat losse rijkuiltjes links en rechts op het erf.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Ahlmann AZ 6 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!