Foto van een Zelfbouw Zelfgemaakte constructies, waterbrug voor het beregenen, uitschuifbaar tot 4,50 onder de buis. cilinders zijn oude van een steekschop pakkensnijder. en zo knutsel je wat vandaan.

Zelfbouw Zelfgemaakte constructies

+3
robbin lamers
Foto van een Zelfbouw Zelfgemaakte constructies, waterbrug voor het beregenen, uitschuifbaar tot 4,50 onder de buis. cilinders zijn oude van een steekschop pakkensnijder. en zo knutsel je wat vandaan.

Reacties

+2
wotan2
Mooi gemaakt en af met de goede borden. Je moet wel de borden waar het voertuig tussen door moet rijden wisselen; strepen horen af te lopen naar de zijde waar het voertuig moet passeren.
robbin lamers
@wotan2 oke, hartelijk dank voor uw reactie, daar was ik nog mee aan het kijken, kon nergens vinden hoe om het hoort. maar dan zal ik ze idd omdraaien.
KlaasM
Ook nog over nagedacht om er een trekstang tussen te maken?
Of blijft dit prima heel zo?
+1
dx3.10
@KlaasM er zit ook een tussen😉
+1
robbin lamers
@dx3.10 ja idd, zitten 2 stangen tussen vanaf trekoog, beide naar buiten naar de as, zodat die een 3 hoek heeft tussen trekpunt en wielen. anders blijft die niet heel, hij is wel heel star valt me niks tegen, maar met optillen trek je hem voor uit elkaar zegmaar
KlaasM
@robbin lamers ik zie het nu ook, ik
Heb er onderweg is 1 zien rijden zonder iets ertussen en vroeg me inderdaad af of dat wel zolang goed gaat.
hobbyboer
Is hij wel hoog genoeg?
4.50 onder de buis, die borden hangen er nog 30? cm onder, dan heb je weinig speling als de weg wat rond is en/of de berm wat lager dan het wegdek.
Geeft zo'n rotzooi als er een vrachtwagen met gang onderdoor gaat en die borden blijven net ergens haken...
J asper
@hobbyboer Of een boer met een hark, die normaal zonder armen in te klappen overal kan komen omdat die toch geen viaducten tegen komt🙈
+1
hobbyboer
@J asper of een schudder in de hef net iets te hoog optillen
KlaasM
@hobbyboer dan zal je er een bord bij moeten zetten met maximale door rijhoogte. Al verwacht ik niet dat er iemand zomaar volgas onderdoor rijd die aan de hoge kant is
robbin lamers
@hobbyboer willen er stickers op plakken met 4,3 meter. brug is ruim 4,5, heel iets meer. lijkt me meer dan genoeg. maar idd, daarom hangen er al wel borden aan. die van Hommes constructie hebben dat niet en ben daar nog niet echt van gecharmeerd.
Rokus
@hobbyboer jah bij ons in de regio worden die borden op de buis gemonteerd of de buis word zelf rood wit geverfd. Dit is een beetje zonde van juist die extra hoogte.
robbin lamers
@Rokus is idd wel heel iets zonde van de hoogte, maar hij is nu 3,36 onder de borden, dit zou normaal altijd voldoende moeten zijn, vind het wel een fijn idee dat er nu iets van een waarschuwing voor zit die je eerst raakt voordat ze de buis raken.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Zelfbouw Zelfgemaakte constructies ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!