Foto van een John Deere 6410. Gemaaid veldbeemd voor de combine uit harken. Anders is het een te dun gewas wat de combine niet op kan rapen.

John Deere 6410

+4
merijn4755
Foto van een John Deere 6410. Gemaaid veldbeemd voor de combine uit harken. Anders is het een te dun gewas wat de combine niet op kan rapen.

Reacties

+1
mieras
Heb je zo veel zaad verlies of valt het mee? En graszaad van stam dorsen kan dat niet? Om dat ze dat altijd eerst maaien?
Jelle Boerkamp6110
@mieras
Quote:
En graszaad van stam dorsen kan dat niet? Om dat ze dat altijd eerst maaien?
vaak maaien ze het eerst om te kunnen laten drogen
MaxxuM4ever
@mieras kan wel maar wordt in Nederland niet zoveel gedaan volgens mij. Maar dan zul je ook een beetje massa moeten hebben om het de Combine in te trekken.
mieras
@MaxxuM4ever aha ik begin het te snappen dit is dus eigenlijk de enigste opsie maaien laten drogen en dan dorsen.
+2
merijn4755
@mieras niet persé, hij maaien heb je altijd wat verlies, met schijvenmaaier meer dan met messenbalk. Als het weer niet vast droog en zonnig is, is van stam dorsen een mooie optie, al zul je altijd moeten drogen op deze manier. Flexibel zijn kijkend naar de weersvoorspelling is het belangrijkst 😎
JD 6110
Vanwaar de reden van dit soort banden en profiel ? Zowel voor land + transport? Geschikt?
+1
DANOONTJE POWERR
@JD 6110 inderdaad, zijn aardig slijtvast en kunnen evengoed op vrij lage druk door de VF wangen.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de John Deere 6410 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!