Foto van een John Deere 3130Niet helemaal vlekkeloos, maar dat is de rest van de trekker ook niet. Wel is het een originele emaille uitlaat. Nu maar hopen dat die het langer volhoud als een imitatie m

John Deere 3130

+2
jasper john deere
Foto van een John Deere 3130
Niet helemaal vlekkeloos, maar dat is de rest van de trekker ook niet. Wel is het een originele emaille uitlaat. Nu maar hopen dat die het langer volhoud als een imitatie met "hittebestendige" verf.

Reacties

+1
JvH 1120
Mooie uitlaat zal vast langer meegaan als imitatie.
+2
2850Johndeere6R
Die ge emaileerde uitlaten kunnen er na 40 jaar nog zeer knap uitzien, dat lijkt me voor deze ook geen probleem dan toch?
+1
jasper john deere
@2850Johndeere6R Ik denk dat deze ook al wel zoon beetje 40 jaar oud is, dus denk dat nog een paar jaar geen probleem is.
+1
steyrlanzboy
Mooi

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de John Deere 3130 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!