Petra en Ralf uit Grossheide gaan dit jaar met de trekker op vakantie. Ze rijden vanuit hun woonplaats, niet ver van Emden, naar Tsjechië.(Bron: Radio Nordseewelle)

Met de trekker op vakantie

+8
roscho
Petra en Ralf uit Grossheide gaan dit jaar met de trekker op vakantie. Ze rijden vanuit hun woonplaats, niet ver van Emden, naar Tsjechië.
(Bron: Radio Nordseewelle)
+4
Kramer U800
@roscho Met die Hanomag kom je elke berg op met 2 vingers in de neus. Geen straf om daar mee op vakantie te gaan met die snelheid.

Reacties

+2
Hidde Gröniger
Wij gaan ook binnenkort. Alleen Tsjechië word ons toch iets te ver
+1
roscho
Quote Reactie van @Hidde Gröniger :
Wij gaan ook binnenkort

Van jullie combinatie zou ik ook graag een foto zien. Misschien kunnen we van deze thread een verzameling van vakantie-met-de-trekker-foto's maken.
+1
roscho
@roscho Als start van die reeks post ik hier alvast een filmpje van 4 Duitsers die ook gezamenlijk met een trekker-pipokar op vakantie gaan, naar de Noordzee. In een paar gevallen is de slaapmogelijkheid niet meer dan een oude caravan, maar er is ook een mooi omgebouwde mestwagen bij. Er zijn trouwens nog meer filmpjes van, die vind je wel in de vervolglinks.
+2
Albert Peters
@roscho daar zijn er al vele van geplaatst o a Manus
+1
roscho
+4
Hidde Gröniger
@roscho komt goed. We gaan met 2 trekkers met omgebouwde schaftwagens. Van d'r 2 naast mekaar heb ik nog geen foto. We weten trouwens ook nog niet welke trekkers We mee nemen.

(klik om te vergroten)

Dit is er 1tje
a3vandiejen
@Hidde Gröniger Prachtig hoor.
+4
Mario-fransen
Leuk idee 2 jaar geleden voor het eerst een weekje gekampeerd met deze combi, een weekje zuid Limburg gedaan. Dit jaar denk ik dat we weer een weekje gaan doen.
Mijn ouders gaan zo wel 3a4 keer per jaar een week er tussen uit.
Reacties zijn altijd leuk als je op een camping arriveert.

(klik om te vergroten)

+1
roscho
@Mario-fransen Wat een zeldzaam mooie Lanz heb je daarvoor en wat loopt dat ding prachtig rustig.
+2
Mario-fransen
@roscho dankje rustig lopen moeten ze, goed afgesteld moet er lopend een fles bier opblijven staan.
Is een genot om mee weg te gaan, maar naar Tsjechië zou mij te ver zijn.
Kramer U800
@Mario-fransen Hij loopt heel mooi, geen klap verkeerd, je hoort de regelateur goed zijn werk doen.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Hanomag onbekend ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!