Lekker met z'n tweeën op de vrachtwagen naar trekkertrek. Niet hoog geëindigd maar ik ben met de 6930 wel de fendt voorbij gegaan, en dat is het belangrijkste.

Onbekend Vrachtwagen

+16
GerbertXL
Lekker met z'n tweeën op de vrachtwagen naar trekkertrek. Niet hoog geëindigd maar ik ben met de 6930 wel de fendt voorbij gegaan, en dat is het belangrijkste.
worteljcb
@GerbertXL
Quote:
Niet hoog geëindigd

Tsjah daar hadden er meer last van 😉
GerbertXL
@worteljcb volgende keer 9 ton rijden dan maar 😁
worteljcb
@GerbertXL Neuh komt wel goed. Elke keer wordt je weer wat wijzer 😊
Ruben-Wind
@worteljcb valt ook niet mee met een trekker zo uit het werk. Meestal kun je vooraf de top 5 wel opschrijven😜
worteljcb
@Ruben-Wind Inderdaad, dat ga je gewoon niet winnen met een normale trekker
GerbertXL
@Ruben-Wind ik reed 9 ton en dat is een beetje lastige klasse vind ik. Teveel trekkers die alleen voor trekkertrek worden gebruikt en dus helemaal uitgebalanceerd zijn met gewichten en banden en opgevoerd tot het maximaal toelaatbare vermogen. De fendt is eigenlijk te zwaar van zichzelf waardoor je bijna niks kunt met gewichten, en met dubbellucht word ie te zwaar en mijn trekker komt gewoon vermogen te kort.
Maargoed, dat weet je allemaal van tevoren en dan is het leuk als je met z'n tweeen bent, dan neem je het gewoon tegen elkaar op.
wim-same
@GerbertXL is een MAN vrachtwagen.

Reacties

johndeere6230
Zat een zacht plekje in de baan waar je bent gestrand of niet? Bleven er meer op haken of ze zakte behoorlijk terug in snelheid
+1
GerbertXL
@johndeere6230 er zat wel een vet plekje maar daar kwam ik wel doorheen.
De grip was gewoon op, ik zit hiermee al op de ondergrens qua vermogen en een enkele 65 cm band is ook te weinig om het over te brengen. Met een bandje ernaast had ik de middenmoot wel gered.
RVM
Heb je deze vrachtauto echt nodig voor de thuiswedstrijd?

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Onbekend Vrachtwagen ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!