Op de zaterdagmiddag nog even een rondje over de dijk gereden met deze mooie youngtimer tegenwoordig of is hij daar nog te jong voor? Bij ons is hij wel sinds 2018 met pensioen. Hij hoeft alleen nog m

Zaterdagmiddagrondje

+2
Jeroen_h
Op de zaterdagmiddag nog even een rondje over de dijk gereden met deze mooie youngtimer tegenwoordig of is hij daar nog te jong voor? Bij ons is hij wel sinds 2018 met pensioen. Hij hoeft alleen nog maar een beetje hefmast werk te doen en bomen om te trekken (zodat ze de goede kant opvallen terwijl ze worden omgezaagd).

Reacties

+1
jd3140jb
In ere houden, zo mooi worden ze niet meer gemaakt.
Jeroen_h
@jd3140jb helemaal mee eens wij doen ook ons best ervoor om hem nog technisch netjes te houden. Optisch iets minder, naar onze mening mag je best een keer het krasje zien wat erop zit doordat iemand een keer iets liet vallen enzovoort. Roest word wel aangepakt/moet nog verder worden aangepakt.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Fiat 90-90 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!