Foto van een Fendt 308 C.Altijd leuk even handel testen.. Foto is geplaatst door TomH op 16-07-2023 om 13:00:02, met 6 reacties.

Fendt 308 C

+1
TomH
Foto van een Fendt 308 C.

Altijd leuk even handel testen.
schluterman
@TomH doet hij het goed?
TomH
@schluterman zeker. De Dücker is voor de handel. Monster machine, een brok kwaliteit!
2850Johndeere6R
@TomH Je vraagt er een beste prijs voor, hij zal het wel waard zijn ook denk ik. Met welke kenmerken onderscheid Dücker zich ten opzichte van de rest?
+1
TomH
@2850Johndeere6R klopt goedkoop zijn ze zeker niet. Dücker heeft een grote rol. Dikke en grote klepelas. Zware hamer klepels. Kunstofslijtplaat, powerband aandrijving zware aandrijf kasten. Sideshift ook super simpel maar degelijk. Grote lagerblokken. Eigenlijk alles voor de veel eisende gebruiker die veel capaciteit vraagt. Tevens bouwen ze de machines ook zo als gewenst. Met een frontmaaier de aandrijving links of recht en al dat soort wensen.
2850Johndeere6R
@TomH top! Dank voor je duidelijke uitleg 🙏

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Fendt 308 C ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!