same saturno 80 met breviglieri magnum rotoreg op de gerststoppel. Jammer dat hij niet beter heft want er mee rijde is niet echt een probleem.

Same Saturno 80

+5
brent-de-tobel
Same saturno 80 met breviglieri magnum rotoreg op de gerststoppel. Jammer dat hij niet beter heft want er mee rijde is niet echt een probleem.

Reacties

Wimariete
Prachtige combinatie. Deze trekker moet deze kopeg toch makkelijk kunnen tillen. Keertje door laten meten en kijken waar de pijn zit.
+1
brent-de-tobel
@Wimariete ja onze saturno heeft nooit goed gehoffen
+1
Wimariete
@brent-de-tobel Misschien een grotere hydro cilinder intern. Meer hef vermogen. Heb ik iemand met een Same puledro zien doen. Werkt prima.
+1
brent-de-tobel
@Wimariete ja moest hij die rotoreg beter heffen dan zouden we die vaker in de zomer gebruike
+1
BEboer
@brent-de-tobel Wat is niet goed heffen, zijn neus optillen of? Hier altijd veel herrie als hij iets zwaar moet opheffen. Hoeveel uur hebben jullie same's want straf dat ze na al die jaren nog vollop ingezet worden.
+1
brent-de-tobel
@BEboer ja wij hebben maar een kleine boerderij dus niet veel. De meeste is 8500 ofz. Ja die saturno laten we graag ng is trekken daarom dat die in de zomer soms word gebruikt. Ja bv die rotoreg krijgt hij met veel moeite omhoog
+1
a3vandiejen
Schitterend.
+1
brent-de-tobel
@a3vandiejen dank je
+2
Jeroen 86
Onze Oliver 782 heft zo een rotoreg wel nog redelijk goed. Maar als jr hem stillegt zakt hij direckt

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Same Saturno 80 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!