Harken gaat mooi vlot zo, loonwerker in de achtervolging met 4 elements krone. Zo harkten we ruim over de 10 bunder per uur bij elkaar en maximaal gras in 1 zwad voor de hakselaar die vanavond volgt.

Pottinger Eurotop

+1
EA_MF
Harken gaat mooi vlot zo, loonwerker in de achtervolging met 4 elements krone. Zo harkten we ruim over de 10 bunder per uur bij elkaar en maximaal gras in 1 zwad voor de hakselaar die vanavond volgt.

Reacties

Andre150
Mooi werk zo, ook voor de hakselpiloot
GerbertXL
Dan heb je wel mannenbreedtes in 1 keer. Maar rij je dan rondjes, want de terugweg moet jij de werkbreedte van de 4 elements wel heel goed inschatten, je kunt toch maar 1 kant op harken.
10 hectare per uur valt me eigenlijk wel tegen met zo'n groot blok land, als die 4 elements een beetje doorrijd moet die dat toch ook makkelijk n z'n eentje halen.
dx11
@GerbertXL het ligt nog op maaizwaden, wordt het schatten niet moeilijker van.

En harken lukt hier met de 10m Lely ook wel idd die oppervlakten. Had vorige week 2r hectare net binnen de 2 uur incl kopakker s. Wel weinig greppels en geen draden
EA_MF
@GerbertXL kwestie van maaizwaden tellen in dit geval 😁 : 5 maaizwaden had hij nog ongeveer een meter speling.

ik reed hier al weer bijna op het kopeind 🙈 waren voor onze verkaveling de kleine prutshoekjes (3-4 hectare) met veel geren. Op grote lappen haalt hij die 10 hectare per uur in zn eentje wel ja, vorige snede gemiddeld 8 hectare/uur.
+1
T60401
@EA_MF volgende keer wat eerder beginnen. kun jij langst twee kanten naar binnen harken. komt er nog een meter of 6 bij. 😎
+1
EA_MF
@T60401 zit maar 24 uur in een dag helaas 🙈 als ik de tijd heb hark ik alles zelf bij elkaar, dan draai je in dit gras zo 40-50 meter in 1 zwad 😅
+1
T60401
@EA_MF Ja dat wordt lastig doe zelf wel eens met een enkel hark naar binnen harken en dan met de dubbelen er over. Maar daar gaat veel tijd in zitten.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Pottinger Eurotop ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!