Foto van een Volvo EWR 150E (graafmachine) 2 km puin erin werken. Foto is geplaatst door brauheist op 19-07-2023 om 12:06:10, met 15 reacties.

Volvo EWR 150E

+2
brauheist
Foto van een Volvo EWR 150E (graafmachine) 2 km puin erin werken

Reacties

newholland6640
Hoe werkt dit? Iemand kiept? Jij maakt vlak?
Loeideutz
@newholland6640 Lijkt mij wel. Ongeveer hetzelfde als inkuilen, de 1 rijdt bij, of 2 of 3, een ander maakt vlak en zorgt voor de verdichting zoveel als nodig. Standaard boeren werk.
brauheist
@newholland6640 2 vrachtwagens voeren materiaal aan, ik maak vlak en er staat er 1 bij om de hoogte te controleren
+1
Loeideutz
Dit heeft vast met natuur te maken. Maar waarom er dan een berg afval in de natuur geflikkerd moet worden ontgaat mij helemaal. Niet fout bedoeld naar jou toe.
brauheist
@Loeideutz ontgaat mij ook, fietspad moet 3.5 meter breed worden met aan weerszijden 50 cm puin berm en fietspad asfalteren om subsidie te krijgen.
hermanjohndeere
Kunnen die duitsers zo slecht fietsen dat ze zo’n groot pad nodig zijn? 😂 doe je nu nog elke keer aanhalen of schuif je de vracht vlak?
brauheist
@hermanjohndeere tja geen idee, het oude pas was net een meter breed en dat er nu zoveel overheen kwam?🤔
Ik ga iedere keer op het afgewerkte stuk staan, dan kiepen de vrachtwachtens en duw ik het eerst ietwat vlak, dan draai ik om en trek ik het op hoogte probeer zoveel mogelijk lange banen te trekken
hermanjohndeere
@brauheist wel makkelijk met asfalt draaien 😂
Ja dat werkt dan wel mooi zo.
brauheist
@hermanjohndeere ik zou er eigenlijk iets op moeten maken een soort strip ofzo die ik kan verzetten waarmee ik altijd een hoogte kan volgen, dan word het nog makkelijker. En qau asfalt geen idee maar de 4 assers die het puin aanvoeren kunnen soms al niet helemaal de bak omhoog doen vanwege de bomen en met asfalt komen ze met kieptrailers en staan ze nog is 25 hoger😂
hermanjohndeere
@brauheist ik heb er een buisje inzitten voor een buis met men bakontvanger. Als je zo’n zelfde koker maakt met een dwars koker is dat niet zo heel moeilijk te maken denk ik. Ojaa die verekte takken is wel lastig. Van die asfaltkiepers met losbanden zullen ze wel niet kennen in duitsland.
brauheist
@hermanjohndeere kennen ze misschien wel maar denken ze niet aan, net zoals ze het schuifraam een wunderwaffe vinden
+1
hermanjohndeere
@brauheist ja wat dat betreft zijn ze nog redelijk van de oude stempel 😂😂
Loeideutz
In Nederland zijn ze al een aantal jaren bezig met snelfietspaden aan te leggen. Bedoeld om het fietsen te bevorderen maar ook zeker om het veiliger te maken. Die moeten breed zijn, ik geloof dat ze tot 4 meter gaan voor 2 richtingen. En die mogen dus ook in de natuur liggen, we vergeten even dat alle beestjes, inclusief het niet-denkend bodemleven, weg is gelopen tijdens de aanleg.
Misschien is dit ook zoiets?
+1
brauheist
@Loeideutz het zou kunnen, het is hier iig al heel wat dat ik met mijn diesel het bos in mag en niemand die ergens om vraagt

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Volvo EWR 150E ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!