Foto van een John Deere 6175R. Dinsdag de zomergerst, vandaag de wintertarwe. Vocht rond de 15,5% dus dat kan precies! Stro wordt gehakseld omdat we bang zijn dat we dat niet meer droog van het land k

John Deere 6175R

+4
joozt
Foto van een John Deere 6175R. Dinsdag de zomergerst, vandaag de wintertarwe. Vocht rond de 15,5% dus dat kan precies! Stro wordt gehakseld omdat we bang zijn dat we dat niet meer droog van het land krijgen en we graag aan de slag willen met de mest.

Reacties

+1
arjanvw
Mooie foto! Hebben jullie nu al het graan van het land?
joozt
@arjanvw dankje. Morgen nog 2 stukjes tarwe, bij elkaar 2 hectare. Dan is alles weg.
Jij al bezig?
arjanvw
@joozt Dat schiet mooi op! nee hier nog niks gedaan, tarwe is nog zuinig aan rijp.
joozt
@arjanvw ook prima toch? Iedereen hier in de buurt staat er van te kijken hoe vroeg de tarwe rijp is. Opbrengsten lijken ook wat tegen te vallen. Komende dagen toch niet echt dorsweer dus dan kan jouw tarwe nog mooi even staan.
+1
arjanvw
@joozt ja klopt, wordt nu nog niet zo zenuwachtig.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de John Deere 6175R ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!