Even zelf een vrachtje grond moeten rijden op het werk. Vaste chauffeur was er die dag niet en hadden toch even de dumper combinatie nodig.Trekker is een Claas Axion 800, die zijn er alleen is meest s

Claas Axion 810

+3
wart
Even zelf een vrachtje grond moeten rijden op het werk. Vaste chauffeur was er die dag niet en hadden toch even de dumper combinatie nodig.
Trekker is een Claas Axion 800, die zijn er alleen is meest simpele versie te krijgen. Voor dumper en gras/mais rijden wat deze trekker als enige doet perfect. Kan er ook weinig aan kapot gaan. Hebben 3 exact de zelfde van deze types, en doen alledrie inprincipe alleen die bovengenoemde werkzaamheden.

Reacties

+4
wart
..

(klik om te vergroten)

Grond verwerkt in de groenvakken. Nog even wat zand in de baan en stratenmakers kunnen hier ook weer verder.
radium45
@wart Nijkerk?
wart
@radium45 Nee dit is Vathorst, maar tegen Nijkerk aan wel.
+1
catfan55
Het materiaal staat er altijd spatzuiver op Wart!

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Claas Axion 810 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!