Foto van een Fendt 203 V bezig met de versnipperaar, omdat we afgelopen week even niet verder konden met kersen plukken hebben we alvast een paar te oude rijen kersenbomen omgezaagd en opgeruimd zo ku

Fendt 203 V

marcel-pek
Foto van een Fendt 203 V bezig met de versnipperaar, omdat we afgelopen week even niet verder konden met kersen plukken hebben we alvast een paar te oude rijen kersenbomen omgezaagd en opgeruimd zo kunnen we het alvast klaar leggen om van de herfst nieuwe bomen te poten.

Reacties

+2
Loeideutz
Puur uit nieuwsgierigheid, wat is te oud voor een kersenboom? Ervan uitgaande dat er met de hand geplukt wordt. Gaat de productie te ver terug, of is het de kwaliteit?
+1
marcel-pek
@Loeideutz deze zijn ongeveer tussen de 15 en 20 jaar oud, worden inderdaad altijd met de hand geplukt. uiteindelijk gaat de productie omlaag en kleuren ze slecht.
+1
Piet1960
Ze smaakten goed hoor!👍
marcel-pek
@Piet1960 goed om te horen!
Loeideutz
Ik zit nog eens naar de foto te kijken. Begrijp nu pas dat je met je versnipperaar over de takken rijdt om het te verhakselen. Wat hebben jullie daar voor? Werk wel eens in een kersen boomgaard. Daar doen we zoiets met een klepelmaaier.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Fendt 203 V ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!