Foto van een New Holland T 6.180. Graan eraf en stro in de pakken . Dus nu de groenbemester erin.. Foto is geplaatst door mklok op 24-07-2023 om 21:30:31, met 9 reacties.

New Holland T 6.180

+5
mklok
Foto van een New Holland T 6.180. Graan eraf en stro in de pakken . Dus nu de groenbemester erin.

Reacties

+2
MF 2725
Gelijk doooorrrrrr! 😀
+5
Massey 2705
Het is geen Ford , maar deze is vast voor jouw ook een plezier om mee te werken...👍
+2
mklok
@Massey 2705 is ook blauw. En deze is in Basildon gemaakt dus heeft Ford DNA.
+2
fan van trekkers
Mooi spul! Heeft de autocommand voldoende trekkracht?
+2
mklok
@fan van trekkers Jazeker. Ben niet echt een fan van een vario. Maar moet zeggen deze werkt goed. Je kan rustig beginnen, dan druk ik op de cruise control en dan ga je als een speer.
+2
fan van trekkers
@mklok mooi, dit type is er nog niet zo lang met een ac. Ik weet dat bij de eerste t7swb de trekkracht wat mist. Misschien dat ze dat met de nieuwere types ook al beter hebben
+2
reinder-mf
Mooie combi zo! Die drukrol heb je er tussen als gewicht/verlengstuk? Want met de voorzetwoeler kan je wel wat tractie gebruiken en heeft lichtjes aandrukken weinig zin 🙈
+2
mklok
@reinder-mf Heeft nu niet echt een functie inderdaad. Maar een hele toer om dit ervan tussen te krijgen. Dus laat maar hangen . Later met zaaien weer nodig.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de New Holland T 6.180 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!