Foto van een Massey Ferguson 3680 vandaag gewichten drager gemaakt !. Foto is geplaatst door jd fan keiendorp op 28-07-2023 om 18:34:44, met 7 reacties.

Massey Ferguson 3680

+3
jd fan keiendorp
Foto van een Massey Ferguson 3680 vandaag gewichten drager gemaakt !

Reacties

+1
InsaneNL
Zo onder de trekker lijkt die drager ineens een stuk minder lomp, eigenlijk gewoon mooi in verhouding. Je hoeft in elk geval niet bang te zijn dat die er onderuit knapt.
+1
jd fan keiendorp
@InsaneNL ja precies het is allemaal mooi stevig maar niet overdreven. Hij zit ook niet in de weg voor andere werkzaamheden. Komt niet lager als de laatste trap trede met gewicht eraan. Dus dat is wel ideaal
+1
InsaneNL
@jd fan keiendorp das helemaal ideaal, zit zelf ook nog te kijken om ziets voor de CS130 te maken voornamelijk voor op de kuil maar dan moet ik er eerst nog wat gewichten bij hebben
+1
Massey 2705
Netjes gemaakt....!👍
Massey 2705
Netjes gemaakt....!👍
+1
Fendt926Driver
Nu snap ik de constructie pas.
Dacht dat die voorop kwam. Zal al te kijken met die grote gaten aan het frontblok en kon er nog niets bij voorstellen.
Nu ineens duidelijk.
Mooi gemaakt

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Massey Ferguson 3680 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!