Daar liggen ze dan, een set orginele wielgewichten voor een MF 35/ 28 inch velg. Na een zoektocht van een aantal jaartjes, kwam ik deze tijdens mijn avond strooptocht tegen op Kleinanzeigen. Even een

Wie maar lang genoeg zoekt, zal vinden..

+10
Hannesman
Daar liggen ze dan, een set orginele wielgewichten voor een MF 35/ 28 inch velg. Na een zoektocht van een aantal jaartjes, kwam ik deze tijdens mijn avond strooptocht tegen op Kleinanzeigen. Even een onderhandeling en 2 uur rijden later lagen ze in mn Fiësta.. niet gedacht. Beste meneer zn mooie werkplaats even gesproken en ook zn mooie Same (die is er altijd) kunnen bekijken. Mijn weekend kan niet meer stuk 👌🎉
+7
langeslagdiesel
@Hannesman ik heb daar ook al de nodige interessante spulletjes voorbij zien komen, en ook wel gekocht. Ben vaak blij dat de buren wat meer van het bewaren zijn dan de meeste Hollanders.
+1
Hannesman
@langeslagdiesel wat ook meespeelt is dat de buren meestal meer uitrusting bestellen met de trekker. Zoals voorladers, dakjes, trekhaken.. wielgewichten..

Reacties

+2
Massey 2705
Mooie vondst...! Je geduld is beloond....👍

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Massey Ferguson 35 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!