Foto van een Case IH Puma 175 CVX aan het gras kuilen. Foto is geplaatst door mf 3085 op 30-07-2023 om 09:29:27, met 10 reacties.

Case IH Puma 175

+1
mf 3085
Foto van een Case IH Puma 175 CVX aan het gras kuilen

Reacties

mdoornekamp
Je kuil combi staat knap op de banden. Alleen nog front gewichtje eraan.
RaHeados
@mdoornekamp trekker is groot zat voor die kar hoor, 415 kon ook best voor de wagen. Bij vollere kuilen alleen gewichtje nodig. De nh tm155 redde t bijna altijd wel zonder front gewicht.
mdoornekamp
@RaHeados Vooruit is een ander verhaal .Op de andere foto komt ie al bijna los. Dit is nog een small frame toch?
RaHeados
@mdoornekamp lijkt wel een korte wielbasis frame aan de kap te zien ja, onze t7 is dat ook. De rapide 660 zonder gewicht gaat ook wel. Alleen volle kuilen is een gewicht wel gewenst ja
mdoornekamp
@RaHeados jullie rijden achteruit de bult op toch?
RaHeados
@mdoornekamp dat klopt, voorruit zal de situatie wel anders kunnen zijn. Daar hebben we geen ervaring mee.
+2
mf 3085
@mdoornekamp Dankje dit is de combinatie van een andere waar ik het kuilen mee samen doe de kuil verdeel trekker is van mij
+1
Andre150
Mooi spul👌
+1
mf 3085
@Andre150 Bedankt dit is de trekker van een collega van mij

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Case IH Puma 175 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!