Na een paar jaar rust de Fella zelfbinder weer aan het werk gezet met de  Allis-Chalmers B er voor . Het lukte net tussen de buien door niet de ideale omstandigheden maar met een blik op de weervoorsp

Allis-Chalmers B

+4
allis man
Na een paar jaar rust de Fella zelfbinder weer aan het werk gezet met de Allis-Chalmers B er voor . Het lukte net tussen de buien door niet de ideale omstandigheden maar met een blik op de weervoorspelling .
+1
wim-same
@allis man prachtige fotom ent die korenbloemen op de voorgrond.en het voordeel van een graanmaaier-zelfbinder is wel dat de schoven nog na kunnen drogen. Dus juis met dit weer heeft dit type graan oogsten een voordeel.
+2
allis man
@wim-same Klopt inderdaad bij de een laatste werkgang begon het te spetteren maar het gewas wou niet meer door de binder .maar dat mocht de pret niet drukken.

Reacties

+2
a3vandiejen
Heel mooi.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Allis-Chalmers B ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!