Foto van een Landbouw miniaturen 1:32 Ahlmann AZ9. Van het voorjaar deze Ahlmann AZ9 afgerond voor een collega die deze machine voor de hobby heeft. Op de hefcilinders en banden na compleet zelfbouw e

Ahlmann AZ9

+5
chris33
Foto van een Landbouw miniaturen 1:32 Ahlmann AZ9. Van het voorjaar deze Ahlmann AZ9 afgerond voor een collega die deze machine voor de hobby heeft. Op de hefcilinders en banden na compleet zelfbouw en werkend, zowel het tuimelen en sturen van de achteras als het zwenken, heffen van de arm en kiepen van de bak. Dit was wel even een werkje, is me niet helemaal meegevallen. Ondanks dat een supergaaf model geworden, ben er weer trots op.

Reacties

+2
Albert Peters
Zou bijna zeggen Kunstenaar
Heel mooi Chris
+2
a3vandiejen
@Albert Peters Mee eens..
+2
MF 2725
Prachtige Ahlmann.
Supermooi gemaakt.
+2
Jan F
Supernetjes gedaan , Absoluut niet van echt te onderscheiden!!!!
chris33
@Jan F Dank voor je compliment.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de machines van Landbouw miniaturen 1:32 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!