Foto van een Krampe HD 550.Naart schijnt is dit oerdegelijke Duitse merk niet meer alleen op de ex de Kok vestigingen zoals Reusel waar het importeurschap ligt te verkrijgen maar tegenwoordig op ieder

Krampe HD

+1
Jotke
Foto van een Krampe HD 550.

Naart schijnt is dit oerdegelijke Duitse merk niet meer alleen op de ex de Kok vestigingen zoals Reusel waar het importeurschap ligt te verkrijgen maar tegenwoordig op iedere Kraakman vestiging.

Een merk, vollop in ontwikkeling waar het Nederlandse Beco wel eens een grote concurrent aan kan krijgen. Krampe wint beetje bij beetje meer aandeel in Nederland. Dat zal met deze stap niet minder worden.

01/08/2023, Reusel.

Reacties

Jotke

(klik om te vergroten)

(klik om te vergroten)

(klik om te vergroten)

Achterzijde van de tweede HD 550.
Jotke
Ik stel voor deze foto te verplaatsen van Krampe HD naar Krampe HD 550 (nieuw type)
+1
FerreV
Ik stel net als @Jotke voor deze foto te verplaatsen naar Krampe HD 550 (nieuw type)
+1
2850Johndeere6R
@FerreV en @Jotke, dat is 3. Hij staat nu op de lijst bij de admins.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Krampe HD en hebben de trefwoorden kwaliteitje , krampe , kipper , Gronddumpers , Dikke Duitser! , gronddumper , kraakman bv en kraakman reusel geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!