Zit niet altijd mee😅Drukgroep heeft het opgegeven na 60 jaar. Weet iemand of deze voor een fix nieuw te krijgen is. Ik vind vanalles voor fendt maar dan vooral voor farmers.

Fendt Fix 16

+1
Stijn-Fendt
Zit niet altijd mee😅
Drukgroep heeft het opgegeven na 60 jaar. Weet iemand of deze voor een fix nieuw te krijgen is. Ik vind vanalles voor fendt maar dan vooral voor farmers.

Reacties

+1
Fendt926Driver
Maakt niet uit waar het te krijgen is of maximaal op fiets afstand??
Vekoma kan normaal gezien alle drukgroepen of koppelingen leveren

google.com/search/…
Stijn-Fendt
@Fendt926Driver afstand maakt mij niet uit.
Als t maar weer werkt😀
RobVolvo
@Stijn-Fendt veel mechanisatie bedrijven doen wel handel met Vekoma op gebied van frictiedelen en startmotoren/dynamo’s. Dus zou eerst bij jezelf in de buurt even bij wat mechanisatie bedrijven langsgaan of die dat ook doen en zo ja kan je dan het spul daarheen brengen en dan haalt Vekoma dat daar weg en krijg je ruil-delen terug. Voordeel is dat altijd alles er bij is en al afgesteld. Dus monteren, uitlijnen en klaar👌
+2
yoohan
@Stijn-Fendt
Als ik je foto's zie dan lijkt het alsof je hier uit de omgeving komt.
Rijdt dan eens langs Oudshoorn in Woerden, klein stukje vanaf de a12. Die zitten ook al erg lang en goed in de frictietechniek. Koppelingen, remmen etc.
+2
jan-kees same
@yoohan dat is een goed zaakje daar 👍ook veel kennis in huis ,gewoon de oude drukgroep even brengen ,dan maken ze hem weer als nieuw na ,en gelijk de koppeling meenemen en het druklager stijn,zou ik doen ,hij ligt nu toch open👍
Stijn-Fendt
@yoohan ik ga er is kijke👍🏻 bedankt

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Fendt Fix 16 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!