De 135 en de 35x bij mekaar. De 135 glimd  meer maar de 35x zou ik voor geen geld kwijt willen. Die is er inmiddels ook al 45 jaar en we denken dat die 17000 uur gelopen heeft. Is ook wel een keer aan

Massey Ferguson Meerdere

+9
hobbyist mf 35
De 135 en de 35x bij mekaar. De 135 glimd meer maar de 35x zou ik voor geen geld kwijt willen. Die is er inmiddels ook al 45 jaar en we denken dat die 17000 uur gelopen heeft. Is ook wel een keer aan een revisie beurtje toe.

Reacties

+3
bob de bouwer
Beide mooie handige trekkers om mee te werken
+4
hooidonk
Poah, dat is een respectabele urenstand. Dan verdiend hij inderdaad wel een keer wat liefde en aandacht. Dan kan hij zo weer een poos mee.
+3
hobbyist mf 35
@hooidonk haha ja idd, moet best veel aan gebeuren maar dat komt best een keer. Leuk om te doen maar gaat ook wel heel veel tijd inzitten.
+3
hooidonk
@hobbyist mf 35
Klopt, gaat een hoop tijd in zitten.
Het scheelt wel dat je de luxe hebt dat je zolang een andere trekker kan gebruiken.
En het voordeel van MF is de beschikbaarheid van onderdelen. Vervangen kost vaak minder tijd dan onderdelen reviseren.
En je kunt het stukje bij beetje doen, dan kun je hem tussendoor weer gebruiken.
hobbyist mf 35
@hooidonk ja idd en heb nu mooi de ruimte om te knutselen. Eerst moet die maar een keer doormidden voor het olie lekken en de aftakas koppeling werkt niet meer.
+1
hooidonk
@hobbyist mf 35
Ah ja, dat zijn wel van die reparaties waar je gelijk schik van hebt. De ingreep valt op zich wel mee, het meeste werk vond ik altijd alles loshalen voor het splitsen. Vooral de bedrading die vaak bij deze trekkers zelf aangelegd is en niet echt bedacht is op makkelijk loshalen.
+3
Massey 2705
Mooi 2x bewezen kwaliteit....!👍
+3
hobbyist mf 35
@Massey 2705 haha ja de nieuwe trekkers moeten het nog maar bewijzen dat ze zo ver komen.
+2
casejxu
Quote Reactie van @hobbyist mf 35:
zo ver komen

Die uren halen ze wel.... alleen die leeftijd word lastiger denk ik met alle elektronica
+3
Hannesman
Mooi setje 👌👌

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de machines van Massey Ferguson ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!