Mts. Hensbergen  (Giethoorn) × op de foto met een Case IH Puma 165. Blijft prachtig werk, kuil aanrijden. En met de komende temperaturen en de kunstmestsilo nog vol, komt er ook nog wel een mooie vij

Kuilbult zetten met een mooi zonnetje

+5
RickHensbergen
Mts. Hensbergen (Giethoorn) × op de foto met een Case IH Puma 165. Blijft prachtig werk, kuil aanrijden. En met de komende temperaturen en de kunstmestsilo nog vol, komt er ook nog wel een mooie vijfde snede.
+1
International2005
Wat een mooi plaatje🤩

Reacties

+2
MF 2725
Prachtige foto!
+2
Fast Eddy
Deze foto kan zo in een folder.
+2
mf 35x
Prachtige foto!
+3
Fendt926Driver
Mooi strak aangereden kuil.
Werkt het mooi met enkel 900 achter vastrijden?
Was denk ik wel iets vochtig anders krijg je het nooit zo mooi vlak.
Toch maar weer mooi een goede 4e snede erbij.
Hier moet de 4e nog gemaaid worden.
Maar dat zal zeker nog goed komen
+2
RickHensbergen
@Fendt926Driver Ja werkt magnifiek met 900's achter, trekker kan na het maaien met paar tellen nu voor het aanrijden worden klaargezet. Eerder hadden wij ook nog vaak dat de verdeler een 'rug' gooide naast de trekker, waar je dan met de buitenste banden weer overheen kwam te rijden en het dus alweer was vastgereden. Nu blijft die rug mooi liggen, zodat we hem nog een keer extra naar buiten kunnen gooien links én rechts.
Kant zetten gaat ook prima, wals aan de grond en dan is het loopvlak wel zo groot dat ik zonder gevaar met de zijkant van de band ook gewoon recht op de kant kan rijden.

Gras heeft 36 uur gelegen, 35-40% drogestof verwacht ik. Was iets aan de vochtige kant inderdaad, maar over het algemeen lukt het vlak leggen altijd wel goed.
+1
RickHensbergen
@Fendt926Driver Per toeval kwam ik je reactie hier tegen bij het bladeren tussen Puma foto's op TF. Zag dat ik 35-40% drogestof had geschat bij het maken van deze kuil. Gisteren is de uitslag binnen gekomen; 50%.. Zat er dus aardig naast, al vind ik het aan het voerhek eerder 35% dan 50%. Jullie de eerste snede ook al los?
+1
mf 6150
Mooi plaatje zeg👌😍
jonathan12
Verb
@jonathan12 Dat bedrijf heeft erg mooie machines.
Derkmax
Moooooi

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Case IH Puma 165 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!