Foto van een Massey Ferguson 8480 dyna-vt, Doosan dx190w en konrad kms4000u logging yarder.Dit trof ik aan boven op de berg.  Wat een imposant spul zeg!

mf 8480 bezig met grond-anker zijn.

+5
massey8690
Foto van een Massey Ferguson 8480 dyna-vt, Doosan dx190w en konrad kms4000u logging yarder.

Dit trof ik aan boven op de berg. Wat een imposant spul zeg!

Reacties

+2
Massey 2705
Mooie foto en uitleg van de machines.
Vraag , doen ze daar alleen dikke bomen er tussen uit zagen , en 1 voor 1 naar boven slepen ? Bij ons ( alberta Canada) word gewoon de hele berg helling om gezaagd , en opgeruimd . Het gaat dan allemaal gewoon berg afwaards , en word gesoorteerd op dikte en lengte. Daarna word de berg helling weer op nieuw met jonge aanplant vol gepoot.

(klik om te vergroten)

+3
massey8690
@Massey 2705 dat vroeg ik mij ook af, maar in dit toeristische gebied kan ke denk ik niet hele hellingen plat zagen. zoals ik nu zie zagen ze een gedeelte er tussen uit, of dunnen ze de boel flink in, ze slepen het naar boven zodat het hele spul niet tussen de tenten door hoeft getransporteerd te worden. boven zagen ze aan stammen van 4,20 en sorteren ze het een beetje, zover daar ruimte is om te stapelen, want het is nogal een kleine bergweg waar ze niet al te veel ruimte hebben 😅

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Massey Ferguson 8480 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!