Foto van een Fendt 309,Eerste snede gister open gemaakt, vroeger als normaal maar heb nog maar 5 meter 4de snede van vorig jaar zitten dan is al het kuilgras van vorig jaar op. Is altijd wat werk om m

Eerste snede voeren

+1
Vincent.
Foto van een Fendt 309,
Eerste snede gister open gemaakt, vroeger als normaal maar heb nog maar 5 meter 4de snede van vorig jaar zitten dan is al het kuilgras van vorig jaar op. Is altijd wat werk om met dit voersysteem een begin aan de kuil te maken.

Reacties

+4
Vincent.
Gras ziet er mooi uit

(klik om te vergroten)

Volgens analyse: 36%ds, 910 vem en 179 eiwit.
marco2250
Gaat dat zo slecht dan een kuil beginnen
Vincent.
@marco2250
Beetje weinig ruimte om de kuil in te happen. Gaat voor de rest wel mooi, moet alleen qat vaker happen als de kuil nog laag is.
BEboer
@Vincent. Ligt deze kuil nu dwars tov de andere? Mooi span, van die kleine fendtjes hoor je eigenlijk nooit iets slechts.
Vincent.
@BEboer
Ja de maissilo ligt haaks op de graskuilen
+1
Fendt926Driver
Quote Reactie van @Vincent.:
moet alleen qat vaker happen als de kuil nog laag is.

Dat stond mij tegen van dit soort wagens.
Dat de klep belast en onbelast even hard (even langzaam) zakt.
Ook al had ik er een trekker met ls pomp voor
huub
@Fendt926Driver Er moet iets aan mankeren.
marco2250
@huub wat moet er aan mankeren mij lijkt zoon wagen wel mooi
huub
@marco2250 wij hebben ook een zelfladende mengwagen gehad, was voor de juiste machine. Ik bedoel meer dat je bij ieder systeem een nadeel kan bedenken.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Fendt 309 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!