Fritzmeier FK 6000 cabine.Het is de bedoeling dat deze op de 1120 komt dat wil dus zeggen dat de Sirocco multi comfort er niet meer op komt,die komt dus tekoop en ook de orginele John Deere roll gard

John Deere Diversen

+6
JvH 1120
Fritzmeier FK 6000 cabine.
Het is de bedoeling dat deze op de 1120 komt dat wil dus zeggen dat de Sirocco multi comfort er niet meer op komt,die komt dus tekoop en ook de orginele John Deere roll gard beugel komt er niet meer op ook deze komt te koop.
Dus nu was de Sirocco bijna helemaal klaar kunnen we weer van vooraf aan beginnen met de Fritzmeier zo blijven we braaf en van de straat af😁

Reacties

+3
a3vandiejen
Vindt het altijd wel wat hebben. Ben benieuwd als hij er op staat.
+2
JvH 1120
@a3vandiejen sorry Adrie ik weet dat jij een sirocco fan bent maar hier vroeger ooit een john deere 920 met zo'n cabine gehad dus ik vond dit dat wel mooier, en kwam er nu een tegen op mp ,is alleen van een 6cilinder dus moet wel wat aanpassen.
+2
a3vandiejen
@JvH 1120 Hahaha ja maar dit kan ik ook waarderen hoor. Succes.
+2
JvH 1120
+2
Fast Eddy
Zit hier een beugel in dan?
+3
JvH 1120
@Fast Eddy het frame van de cabine is een veiligheidframe dit in combinatie met een steun onder het spatbord dus dan is mijn rolbeugel overbodig anders is het dubbel op.
+4
JvH 1120
Nog een paar fotos

(klik om te vergroten)

Al een paar jaar niet meer gekeurd 😁

(klik om te vergroten)

Het type plaatje
+2
Albert Peters
Van deze fritzmeyer heb ik er versheiden gehad een paar nieuwe en verschillende gebruikte omdat nieuwe niet meer leverbaar waren
Voor trekkers met atlas makkelijk te verlengen voor de bediening v d kraan
+3
jasper john deere
Ik vindt het ook een mooi gezicht zo'n Fritzmeier cabine vooral met de voorruit open. Heb er ook wel een tijdje 1 op de 2120 gehad. maar omdat het ding ook aardig geluid verstekend was heb ik hem er weer af gehaald.
+1
JvH 1120
@jasper john deere dat van dat geluid geld eigenlijk voor elke oude cabine maar heb eigenlijk toch altijd oordoppen in op de tractor en zit er ook geen hele dagen op dus nemen we dat maar voor lief.
jasper john deere
@JvH 1120 Moet je veel aanpassen aan de cabine? Ik zag deze ook te koop staan.

(klik om te vergroten)

JvH 1120
@jasper john deere cabine zelf niet deze past gewoon als het goed is deurtjes en bevestig daar van zijn iets anders moet ik nog even uitvogelen hoe en wat.
+3
JvH 1120
En nog een 🤪 met dank aan Jasper John Deere.

(klik om te vergroten)

a3vandiejen
@JvH 1120 Dan moet het goedkomen.😃

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de John Deere Diversen ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!